Siin on minu veebileht kuidas teha pitsat

Tere! Tahan teid tänada, et valisite just minu veebilehe enda pitsa tegemiseks. See veebileht on step-by-step põhjalik ülevaade kuidas teha minu stiilis pitsat, kui puudub motivatsiooni, et pikalt köögis aega veeta ning nuudlid pole isutanud aastast 2014.

1. Ettevalmistus

Tehke kindlaks, et teil on ahi, ahjuplaat, küpsetuspaberit ning elekter - isiklikult kasutan elektriahju, kuid gaasipliit ajab ka asja ära. Poest on teil vaja osta pärmi-lehttaigen, ketšup (kui teil juba pole), riivjuust (400g kokku), liha (400g-500g soovituslik), tomatipasta ning muid lisandeid, kui soovite enda pitsat täiustada.

Ostutšekk Pärmilehttaigen pakend

2. Kokkupanek

Kui olete veendunud, et taigen on piisavalt pehme, võtke välja ahjuplaat, pange ahi 200°C peale, asetage ahjuplaadi peale küpsetuspaber (peab katma äärest ääre) ning vormige taigen nii, et see kataks kogu põhja ühtlaselt.

Cat Gif

3. Lõpp

Kui olete kõik sammud järginud õigesti, peaks olema teil pitsa koos ning valmis ahjupanekuks. Minu ahjus valmib pitsa umbes 25 minutiga, kuid soovitan aeg-ajalt vaatamas käia, kuna kõik ahjud on erinevad. Soovitan ka lasta pitsal seista ahjust väljas umbes 10-20 minutit, et oleks lihtsam lõigata.

Valmis küpsetatud pitsa